Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(1603 niezalogowanych)
636 Postów
Wyjadacz
no i ja wlasnie sprawdzilem.
i jestem mile oj tam bardzo mile zaskoczony.
szukam milej , mlodej , slicznej do wspolnego wyjazdu na chorwacje w okresie 15-30 lipiec
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1019 Postów
Maniak
co kraj to obyczaj i co miasto chyba tez alfabetycznie? losowo?
mi w bærum powiedziano ze robia to alfabetycznie

teraz tak sobie mysle nad tym i wydaje mi sie ze to zalezy od danej gminy np ile ma pieniedzy,mieszkancow i ile ma do zwrotu

ale to tylko moje spostrzezenia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
33 Posty
Beata Cz.
(mycha905)
Nowicjusz
rozliczałam się ja , mój mąż i mój syn. nie mieliśmy żadnych odliczeń. rozliczenia wysłaliśmy razem. nazwisko mamy jedno na "C" . ja z mężem dostaniemy zwrot w październiku (dzisiaj dostaliśmy informację pocztą), natomiast syn otrzymał pieniądze na konto dzisiaj... tak więc chyba na termin nie ma żadnej reguły^^robią jak chcą^^
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1019 Postów
Maniak
tak jak piszesz wolnosc Tomku w swoim domku
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1434 Posty

(gama28)
Maniak
Mężowi powiedzieli wczoraj w skacie, że jeśli nie dostanie dziś, tzn.24.06, to dopiero w październiku.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
636 Postów
Wyjadacz
gama28 napisał:
Mężowi powiedzieli wczoraj w skacie, że jeśli nie dostanie dziś, tzn.24.06, to dopiero w październiku.

a nie dostalas zadnej informacji kiedy bedziesz miala wyplacone?
jesli masz kody to sobie wejdz na stronke i bedziesz wszystko wiedziec ile i kiedy.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1434 Posty

(gama28)
Maniak
Gdzieś tam kody mam, ale szukać mi się nie chce. Mąż kasę dostał, moje zabrali na dług, ale jutro zadzwonię w mojej sprawie, aby się upewnić.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
11 Postów

(bonacer)
Wiking
niestety nie mam kodów;/ i w związku ze zbiegiem wielu niezrozumiałych okoliczności jestem w PL, więc mam problem ze sprawdzeniem terminu zwrotu kaski
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
636 Postów
Wyjadacz
zawsze mozna zamowic nowe kody i one beda aktualne, przyjda poczta mi przyszly do trzech dni.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(krolestwo za konia)
Wiking
A ja uwazam ze wlasnie od tego roku rozliczenia zostaja porzadkowane i dlatego duzo z nas nie dostalo tego sotatecznego rozliczenia.Mozna bylo przeczytac w prasie ze rozliczenia skomplikowane,z duza iloscia odliczen w wiekszosci beda przeniesione na jesien.Duza czesc z nas bedzie musiala udowodnic zasadnosc odliczen.Wiec nie widze nic dziwnego w dzialaniach skatt.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok